Villa Nueva Andalucia

Los Naranjos Golf, Nueva Andalucia, Malaga 29660
Villa Nueva Andalucia
Pris: € 1 995 000 - SÅLD !!!
Typ: For Sale
Fastighetstyp: Villa
Sovrum: 6
Badrum: 6
EPC: N.A.
Övrigt: Terrasser: 150 m2, Tomt: 1112 m2, Privat pool, BBQ med utomhuskök,
Print Friendly, PDF & Email

Villa Nueva Andalucia

Villa Nueva Andalucia Till Salu Vid Los Naranjos Golf

VILLA ”LA ESCULTURA” – SÅLD!!

La Escultura, ‘Skulpturen’ ligger på ett av de attraktivaste områdena i Marbella, Nueva Andalucia. Placerad på en höjd med utsikt över Medelhavet och berget ”La Concha”.

På sidorna ligger de fina golfbanorna tillhörande Magna Marbella och Los Naranjos golf.

Med bara några minuters bilfärd når man det världsberömda Puerto Banus med dess designeraffärer, barer och restauranger.

Villan ligger även nära de centrala delarna av Marbella och San Pedro stad.

Villan designades 1987 av Angel Taborda, en arkitekt känd för modernitet och gränsbrytande design, ett bra alternativ till den generella andalusiska stilen. Villan genomgick nyligen en totalrenovering.

Denna fastighet kan skryta med ljusa och generösa ytor på 473 kvm fördelat på 6 sovrum och 6 badrum, inkluderat 2 master sovrum som täcker hela övervåningen.

Här finna även en gigantisk terrass med utsikt mot Medelhavet och Gibraltar.

Bottenvåningen har en elegant öppen planlösning med matplatsområde och ultramodernt kök av Santos med Corian arbetsytor och vitvaror av Siemens och Neff.

Nedre plan har 2 gästrum samt en separat lägenhet, ångbastu med dusch, rekreationsrum och garage för 2 bilar samt ytterliggar plats för 4 bilar ute.

Runt den vackert utformade poolen är det belagt med ett underhållsfritt trädäck med LED belysning, en Jacuzzi och BBQ samt ett utomhuskök.

Information om området:

Nueva Andalucia. Ovanför Puerto Banus sträcker sig Nueva Andalucia upp mot bergen, vackra bebyggelser som med sin höjd bidrar till underbara utsikter. Här finner den golfintresserade verkligen sitt lystmäte genom de otroligt många golfbanorna, Las Brisas, Los Naranjos, Aloha Golf and La Dama de Noche är några av de otroligt fina banorna.

Här finns även internationella skolor, affärer för inredning, golf, antikviteter, tjurfäktningsarena och ett kasino. Här finns många objekt som verkligen har behållit den andalusiska charmen, vita byggnationer med vackra detaljer.

En naturlig samlingspunkt blir Centro Plaza där det finns massvis med restauranger, små cafèr, gym, dansstudios, supermarket, frisörer.

Härlig atmosfär framåt kvällen när solen gått ner och människor gåt ut för att äta den traditionella sena middagen, denna sociala faktor är en del av Spaniens charm.

Engelsk hemsida: www.nordicestates.com

Karta och Vägbeskrivning

Följ Oss

Kontakta oss

contact_us

Väder Marbella

juni 20, 2018, 14:48
Mostly sunny
Mostly sunny
24°C
real feel: 27°C
humidity: 60%
wind speed: 5 m/s SE
sunrise: 07:01
sunset: 21:41