Villa Nagueles – Marbella uthyres

Urb. Nagueles, Marbella City, Malaga 29602
Villa Nagueles – Marbella uthyres
Pris: € 4000 per månad
Typ: For Rent
Fastighetstyp: Villa
Sovrum: 6
Badrum: 6
MLS Info: Tomt area: 1090 m2, Privat pool, Privat garage, Havsutsikt,
Print Friendly, PDF & Email

Villa Nagueles – Marbella uthyres

Villa Nagueles i Marbella uthyres

En villa i Nagueles strax ovanför Marbella med 6 sovrum, alla med eget badrum och förvaring och har nyligen renoverats till en hög standard och med en modern känsla i hela fastigheten.

Byggd på en 1090 kvadratmeter stor tomt, bottenvåningen börjar med en ljus entré hall med modern trappa som leder till samtliga våningar och som ger tillgång till ett fullt utrustat kök med tvättstuga och rymligt vardagsrum / matsal och dubbla altandörrar som leder direkt på 72 kvm stor altan och trädgård. Från hallen finns en gäst toalett/tvättrum samt tillgång till två sovrum, båda med egna badrum varav det ena ger tillgång till altan och trädgård.

Den första våningen har två sovrum med egna badrum med kvalitetsutrustade lagringsenheter och tillgång till den öppna 140 kvm stora terrassen som erbjuder panoramautsikt över den andalusiska bergen och landskapet. Källaren ger en ytterligare 2 gästsovrum, båda med egna badrum och inbyggda garderober/förvaring samt luftkonditionering. Villa är utrustad med CCTV övervakning och säkerhetsbelysning.

På detta plan finns tillgång till ett stort dubbelgarage och en 100 kvm stort förråd, perfekt för omvandling till ett spelrum och / eller privata biograf. Utanför fastigheten finns en stor privat trädgård med privat pool som kan nås från alla delar av villan.

Boyta: 398 m2
Tomtarea: 1090 m2

Hyrs ut omöblerad !

Pris: € 4000  per månad.

RefNr : A033 – Villa Nagueles – Marbella

R2135180

 

www.nordicestates.com

Karta och Vägbeskrivning

Följ Oss

Kontakta oss

contact_us

Väder Marbella

augusti 19, 2018, 08:26
Partly sunny
Partly sunny
21°C
real feel: 23°C
humidity: 84%
wind speed: 0 m/s ENE
sunrise: 07:41
sunset: 21:06