Villa Marbella Till Salu

Calle Bugambilia 130, El Paraíso Medio, Malaga 29663
Villa Marbella Till Salu
Pris: € 2.450.000
Typ: For Sale
Fastighetstyp: Villa
Sovrum: 6
Badrum: 7
Kvm: 845
Övrigt: Uppvärmd pool, Inomhus pool, Hög säkerhet, Havsutsikt, Bergsutsikt, Garage, Gym, Bastu, MÅSTE SES!!
Print Friendly, PDF & Email

Villa Marbella Till Salu

Villa Marbella Till Salu Med Panoramautsikt

Unik villa i Cortijo stil i området El Paraiso bara några minuter med bil till Marbella, Puerto Banus och San Pedro Alcantara.

Bara några minuters promenad till ett stort urval av restauranger, barer och snabbköp.

Denna rymliga villa med fantastisk panoramautsikt mot Gibraltar och Medelhavet har en enorm potential att förvandlas till någons drömhus där bara fantasin sätter gränserna.

Beläget i en lugn återvändsgränd med bara några minuters promenad till alla de faciliteter som man behöver och vackra stränder och golfbanor bara några minuter bort.

Bostaden

Entréplan består av:
Entré hall med en direkt och fantastisk havsutsikt och ett stort vardagsrum på 100 m2 med direkt access till det stora terrassområdet och unika tropiska poolområdet med separat BBQ hörna.

Denna terrass har en speciell säkerhetsfunktion med stålstänger automatiskt kommer upp från golvet när du aktiverar den och stänger då av fastigheten och alla dess ingångar för optimal säkerhet.

Den har ett fullt utrustat kök  med frukosthörna med stor potential att öppna upp det helt mot vardagsrummet och skapa en öppen planlösning  för köket med otrolig utsikt.

Entréplan har även separat tvättstuga, 4 stora sovrum, alla med privata badrum med massor av detaljer och garderobsutrymmen tillsammans med flera walk in closet.

Övre plan består av:
Stort sovrum med privat badrum med egen terrass och fantastisk utsikt mot Medelhavets kustlinje, Afrika och Gibraltar.

Nedre plan består av:
Fristående sovrum med badrum med ett privat kök så detta kan enkelt förvandlas till en separat del av huset med egen ingång.

Ett biljardbord (Snooker) och stora ytor för att anordna större middagar och arrangemang.

Du hittar också en vinbodega med en bar, TV-rum som lätt kan förvandlas till ett bio rum av högre rang.

På detta plan finns även en spa avdelning med en uppvärmd inomhuspool (kan göras ännu större om önskas), gym, toalett och bastu.

Fastigheten är enormt prisvärd för detta område med ett m2 pris långt under medelvärdet och med funktioner och egenskaper som få fastigheter kan matcha.

Fastigheten är byggd av svenska fastighetsbyggare så den byggd med krypgrund så den ligger med väldigt god marginal över marken så det blir absolut ingen fukt i den här fastigheten samt att man kan till exempel göra poolen djupare.

A/C i hela huset som man knappast behöver använda på grund av den enorma och unika takhöjden och den öppna planlösningen som skapar ett naturligt luftflöde igenom fastigheten.

Elektriska jalusier på alla fönster, 24h säkerhet i området där grannsamverkan gäller.

Stor infart med elektriska stora grindar leder till fastigheten med garage för 2 bilar samt parkering för många fler allt inom säkert och bevakat område.

Den stora tropiska poolen har solpaneler inbyggda på den grundare delen för uppvärmning, det finns även fler solpaneler för vattenförbrukning av fastigheten.

Denna fastighet har även en privat vattenreserv på cirka 2000 liter på tomten.

Andra funktioner är fiberoptiskt internet, öppen spis, möjlighet att skapa en separat lägenhet med egen ingång, gott om förvaringsutrymmen samt en av de bästa tomterna längs kusten.

Det finns marmorgolv i hela fastigheten, bara området med gym har trägolv.

De flesta badrum är utrustade med badkar, jacuzzi liksom stora duschar med dubbel storlek.

Den här fastigheten har också demotic kontroll så att ni styra fastigheten från var som helst med er dator eller smartphone.

Området är mycket privat och väl lämpad för familjen som sätter deras privatliv högt på kravlistan men ändå med närheten till alla bekvämligheter och även till stranden.

Naturligtvis finns det larm/rörelsesensorer placerade i alla rum som kan styras efter dina behov eller krav.

Du har också filtrerat vatten så det är drickbart direkt från kranen och många fler imponerande detaljer som verkligen måste ses för att uppskattas fullt ut.

En otroligt unik möjlighet att förvärva en mycket stor familjevilla eller som en investering för att skapa ett boutiquehotell etc.

Mogen och vacker trädgård med grillplats där poolen har en walk-in funktion precis som en strand, här finna även toalett och dusch.

Den vackra trädgården har naturligtvis automatiskt bevattningssystem.

Närheten till city, golf, strand och det sociala levandet gör detta till en mycket lukrativ året runt boende.

Byggd area: 835 m2.

Trädgårdsarea: 2050 m2

Terrassens area är cirka 200 m2

Pris: € 2.450.000

Ref.Nr: NE-600317

www.nordicestates.com

This Luxury villa in Marbella is presented by Nordic Estates Realty in Spain

Karta och Vägbeskrivning

Följ Oss

Kontakta oss

contact_us

Väder Marbella

juni 20, 2018, 14:58
Mostly sunny
Mostly sunny
24°C
real feel: 26°C
humidity: 59%
wind speed: 4 m/s W
sunrise: 07:01
sunset: 21:41