Mäklare Marbella

Mäklare Marbella

Nordic Estates är din mäklare i Marbella och på Solkusten.

Vi har ett stort urval av fastigheter till försäljning och uthyrning på underbara lägen som Marbella, Nueva Andalucia, Puerto Banus, San Pedro och Guadalmina Solkusten i Spanien.

Som kund hos Nordic Estates får du professionell hjälp från första stund vi träffas tills du har nyckeln i handen till din nya bostad på Solkusten, vi ser till att du får din bostad till rätt pris och i rätt område för just era behov.

Vår kunskap som fastighetsmäklare på Solkusten garanterar att du kommer att få den bästa tänkbara rådgivningen när du köper din bostad oberoende av om det är en mysig lägenhet i Puerto Banus, ett lyxigt penthouse i Nueva Andalucia, en exklusiv villa i Marbella eller ett charmigt hus vid golfbanan i Guadalmina.

Som Mäklare i Marbella har vi även tillgång till bankobjekt eller bargain properties som det kallas som i vissa fall kan fås med upp till 100 % finansiering från banken.

Nordic Estates har tillgång till den nationella databas som visar all fastigheter till salu på Spanska Solkusten så vi kan visa er precis alla fastigheter, låt oss bli din mäklare i Marbella och finna ert drömboende i solen.

Kontakta oss så hjälper vi er att finna det som är bäst för just era behov och önskemål.

När du köpt din bostad i Marbella eller på annan ort längs kusten kan vi även hjälpa er med uthyrning de perioder som du inte själv använder den, vilket medför en ännu bättre investering för er.

Delar av vårt utbud av lägenheter och andra bostäder som är till salu i Marbella och längs Solkusten finner du på hemsidan, skulle ni inte finna exakt vad du söker i vår databas, vänligen kontakta oss med era önskemål så hjälper vi er att finna rätt bostad åt just dig i Marbella eller dess omnejd.

Mvh Team Nordic Estates, din Mäklare i Marbella och på Solkusten.

Mäklare Marbella

Din fastighetsmäklare i Marbella och på Solkusten

www.nordicestates.com

Nordic Estates Mäklare i Marbella har ett stort utbud av fastigheter längs hela Solkusten.

Oavsett om ni vill köpa en lägenhet i Marbella eller köpa en villa i Nueva Andalucia eller kanske funderar på en Finca i Estepona så kontakta oss så hjälper vi er hela vägen.

Vill du söka fastigheter längs Solkusten på egen hand innan du kontaktar oss så använd gärna vår nationella databas där du finner runt 25.000 lediga fastigheter.

Alternativt så bara skickar ni era önskemål till oss så tar vi hand om hela processen åt er att finna just det boende som passar era behov och er budget.

Vi kan visa er precis alla fastigheter oavsett hemsida, tidning eller på annan väg ni funnit dem, låt oss hjälpa er till det nya boendet under solen i Spanien.

Välkommen till Spanska Solkusten och Nordic Estates Mäklar team

Sök bostad >>>>>>>

 

Följ Oss

Kontakta oss

contact_us

Väder Marbella

juni 20, 2018, 15:05
Mostly sunny
Mostly sunny
24°C
real feel: 26°C
humidity: 59%
wind speed: 4 m/s W
sunrise: 07:01
sunset: 21:41