Om oss

Om oss

Om oss Nordic Estates Mäklarbyrå i Marbella

Nordic Estates fastighetsbyrå är grundat och drivs sedan flera år tillbaka av svenskar samt använder Svenska mäklare som har utgångspunkt från Puerto Banus/Nueva Andalucia i Marbella området längs Costa del Sol. Har ni önskemål om andra orter längs Solkusten så kan vi tillmötesgå era behov då vi samarbetar med andra mäklare längs kusten samt har tillgång till en enorm databas med samtliga lediga fastigheter längs hela kusten.

Vi använder oss endast av väletablerade advokater/rådgivare som pratar de Skandinaviska språken och vi erbjuder er en helhetslösning och hjälper er i vartenda steg från första visning tills ägarpapperna finns i er hand.

Som kund hos Nordic Estates får du professionell hjälp från första stund tills du har nyckeln i handen. Vi hjälper er att köpa bostad på Solkusten till rätt pris och i rätt område för just era behov.

Vår kunskap som fastighetsmäklare på Solkusten garanterar att du kommer att få den bästa tänkbara rådgivningen när du köper din bostad.

Nordic Estates har tillgång till den nationella databas som visar alla lediga fastigheter på Spanska Solkusten så vi kan visa er alla fastigheter, låt oss bli din mäklare i Marbella och finna ert drömboende i solen.

Kontakta oss så hjälper vi er att finna er drömfastighet.

För investerare eller företag kan vi erbjuda kommersiella fastigheter, restauranger, pubar, nattklubbar, beach klubbar, hela fastigheter med lägenheter samt projekt från första spadtag till helt samhälle, vi har lösningen för alla önskemål.

Dessa visas inte alltid på hemsidan på grund av sekretess mot ägare men kontakta oss med era önskemål så ska vi finna rätt lösning för dig eller ditt företag.

Vi kan skräddarsy hela din investering och har många års erfarenhet av projekt av olika storlekar längs Solkusten, många och väldigt fina referenser kan erbjudas så ni känner trygghet med er investering.

Vi har även samarbete med flertalet banker där vi får tillgång till bankåtertagna objekt, dessa kan vissa tillfällen säljas till kraftigt reducerade priser samt med väldigt goda finansieringsmöjligheter.

Vi samarbetar med svenska revisorer samt advokater som vi gärna presenterar er för när ni är på plats, de kan på ett enkelt sätt förklara hela köpprocessen för er.

Här inne på vår hemsida så kan vi endast visa en bråkdel av alla objekt som finns, ni kan själv söka bland alla lediga fastigheter på Solkusten under fliken sök bostad.

Det vi lägger upp på denna sida är noggrant utvalda objekt som vi tycker uppfyller krav om prisvärdhet i förhållande till storlek, interiör och vart längs kusten det ligger. Som din mäklare i Spanien har Nordic Estates möjligheten att visa er samtliga fastigheter som finns till salu på hela Solkusten, oavsett vilken mäklarbyrå som har objektet.

Bara meddela oss var ni sett det så tar vi fram all information samt ordnar en visning åt er. På så vis slipper ni boka in fler olika mäklare för visningar utan kan se allt med oss, det möjliggör för oss att verkligen lära känna era krav och villkor så vi kan finna precis rätt fastighet till just era behov.

Likaså gäller urvalet av hyresobjekt, vi har tillgång till massor av objekt, speciellt i Puerto Banus/Marbella området där vi är lokaliserade. Bara meddela oss dina önskemål så finner vi det ni söker.

Vi kan även sköta förvaltning av er fastighet när ni inte är här samt hyra ut den till alternativt sälja den om så önskas.

Vi värderar din bostad inför försäljning helt utan kostnad, all marknadsföring står vi också för, prata med oss och vi förklarar hur vi bäst går till väga för att sälja just ert objekt.

Är det så att ni vill dekorera om eller helt enkelt skapa en ny interiör för ert nya hem i Spanien, vare sig det gäller nya möbler eller mindre dekorationer så kan vi varmt rekommendera en av våra samarbetspartners som inreder för alla smaker och budgetar då de samarbetar med en mängd olika leverantörer.

Är det enklare bohag så har vi samarbete med Bo Concept där vi kan ordna så att din lägenhet står fullt möblerad den dag du tillträder din lägenhet.

De erbjuder en kostnadsfri konsultation där ni går igenom era önskemål och förväntningar samt inom vilka ramar de får lov att arbeta. Därefter skapar de ert drömboende i solen.

Vi har även en rekommendation från CurrencyFair från England, den kan ni läsa nedan:

Nordic Estates och Daniel Lundström Rekommenderas

Kontakta din Mäklare på Nordic Estates  för mer information.

Info@nordicestates.com

Mvh Nordic Estates – Din Mäklare i Spanien och på Solkusten

Kontakta oss

Hem / Tillbaka till startsidan

FACEBOOK:

TWITTER:

GOOGLE+:

LINKEDIN:

INSTAGRAM:

PINTEREST:

Nordic Estates är din Mäklare Marbella, ska du köpa bostad i Marbella, hyra bostad i Marbella eller kanske bygga eget hus och söker mark?

Kontakta då oss på Nordic Estates så hjälper vi er från första samtal och hela vägen till er bostad i solen.

 

 

Spara

Spara

Spara

Följ Oss

Kontakta oss

contact_us

Väder Marbella

juni 20, 2018, 15:05
Mostly sunny
Mostly sunny
24°C
real feel: 26°C
humidity: 59%
wind speed: 4 m/s W
sunrise: 07:01
sunset: 21:41