Marklägenhet Puerto Banus

Urbanizacion El Rodeo 5, Marbella, Malaga 29660
Marklägenhet Puerto Banus
Pris: € 2 275 000
Typ: For Sale
Fastighetstyp: Marklägenhet
Sovrum: 2
Badrum: 3
Övrigt: Terrass: 47 M2 Lyx, Direkt på stranden, Private garage, 24h vakt
Print Friendly, PDF & Email

Marklägenhet Puerto Banus

Marklägenhet Puerto Banus till salu

Läge, läge och läge!!

Direkt vid stranden i Puerto Banus finner vi denna lyxiga marklägenhet som aldrig har varit bebodd, lyxiga möbler och interiör i absolut toppklass.

Närmare havet än så här kan man inte bo och ett komplex med kvalitet ut i sista sten.

Från din trädgård går du ut i den stora trädgården/poolområdet sen har du 20 meter fram till stranden genom en privat utgång. Lägenheten har stora och öppna ytor, dörrar från golv till tak släpper in mycket ljus och ger ett magifikt uttryck. Troligen en av de finaste marklägenheterna på marknaden!

Pris: € 2.275.000

Sovrum: 2

Badrum: 2

Gästtoalett: 1

Area: 313 M2

Information Marbella och Puerto Banus:

Marbella´s motto är ”A way of life” och är lite södra spaniens svar på St Tropez där man gärna betalar det där lilla extra för att bo här. Men det är inte bara strandpromenad och kända varumärke utan även en ”down to earth” atmosfär som råder.

Ta bara ett steg in i gamla stan bland dess trånga gator och många små affärer och du får se en helt annan sida av Marbella. Marbellas kustlinje sträcker sig imponerande 26km, längs denna linje finner du affärer, restauranger, bistros av alla dess former, det finns alltid något att göra eller utforska i denna stad.

Marklägenhet Puerto Banus

Östra infarten till Marbella

Puerto Banus.

Mellan Marbella och Estepona så finner vi Puerto Banus, kanske den mest exklusiva orten av dem alla med en otroligt fin marina där lyxbåtarna ligger på rad. Kanske är Puerto Banus mest känt för att vara partystället för de rika och berömda under sommarens hetaste månader.

Här ligger de mest exklusiva butikerna på rad med lika tätt välbehag som lyxbilarna kommer körande. Men trots detta så finns ett lugn under resten av året, trevliga människor och faktiskt väldigt behagliga vardagspriser för en ort av denna karaktär.  Under de klara dagarna ser man klipporna vid Gibraltar och man kan även skåda Afrikas kust.

www.nordicestates.com

 

 

Karta och Vägbeskrivning

Följ Oss

Kontakta oss

contact_us

Väder Marbella

augusti 19, 2018, 08:27
Partly sunny
Partly sunny
21°C
real feel: 23°C
humidity: 84%
wind speed: 0 m/s ENE
sunrise: 07:41
sunset: 21:06