Lägenheter Benalmadena Golf

Benalmadena Costa, Benalmadena, Malaga 29639
Lägenheter Benalmadena Golf
Pris: € 155.000
Typ: For Sale
Fastighetstyp: Lägenhet
Sovrum: 1-2
Badrum: 1-2
EPC: På Gång
Övrigt: Nya Lägenheter, Pool för vuxna, Pool för barn, 2 garageplatser, 2 förråd, Havsutsikt, Nära till Golf, Nära till strand
Print Friendly, PDF & Email

Lägenheter Benalmadena Golf

Lägenheter Benalmadena Golf Med Havsutsikt

Om Benalmadena Golf Homes

Beläget i Benalmádena Costa, i hjärtat av Costa del Sol, Benalmádena Golf Homes har med sitt fantastiska höga läge en spektakulär utsikt över golf, havet och bergen.

Beläget i välskött anlagda trädgårdar och skryter med perfekt anlagda gräsmattor och med pool för vuxna samt barn och dessutom nya lägenheter där du blir den första ägaren. 

Dessa mycket eftertraktade Costa del Sol lägenheter utgör en del av en privat och bevakat komplex som erbjuder dess ägare tillgång till ett urval av fritids- och livsstilsanläggningar, inklusive en 18-håls par 3 golfbana, country club hus med gym och paddel och tennisbanor.

Costa del Sol lägenheterna ligger mindre än 5 minuters bilresa från stranden, den berömda marinan med sina färgstarka butiker, restauranger, barer och nattliv och attraktioner för hela familjen i Benalmádena.

Málaga internationella flygplats ligger bara 15 minuter bort och Marbella centrum ligger 20 minuters bilresa bort.

Den lätta och ljusa interiörer är en symbol för den modern livstilen vid Medelhavet. Interiören har en öppen planlösning med mycket naturligt dagsljus via de stora altandörrarna som leder till generösa privata terrasser som är idealiska för att sola, underhålla för middagen eller bara förundras över utsikten.

Det finns ett val av en eller två sovrumslägenheter; två sovrum har två badrum tillhörande i lyxigt utförande.

Det väsentliga för ett nyckelredo boende tagits om hand om i dessa Costa del Sol lägenheter, från de eleganta garderober i sovrummen till fullt utrustat kök med de senaste vitvarorna.

Eftersom bekvämlighet är av största vikt finns ytterligare funktioner som inkluderar ett förinstallerat luftkonditioneringssystem, en videoporttelefon och ett låsbart förråd. Varje lägenhet har två tilldelade parkeringsplatser  under huset som ingår.

Med sin unika kombination av utmärkt läge, fantastisk utsikt, utmärkta faciliteter till unika priser gör detta till en unik möjlighet på Costa del Sol.

Pris: Från € 155.000

Lägenheter med 1-2 sovrum samt 1-2 badrum.

Storlek från 65 m2

Ref.Nr: Lägenheter Benalmadena Golf

www.nordicestates.com

Lägenheter Benalmadena Golf Presenteras av Nordic Estates – Din Mäklare i Spanien.

Karta och Vägbeskrivning

Följ Oss

Kontakta oss

contact_us

Väder Marbella

augusti 19, 2018, 08:27
Partly sunny
Partly sunny
21°C
real feel: 23°C
humidity: 84%
wind speed: 0 m/s ENE
sunrise: 07:41
sunset: 21:06