Lägenhet Nueva Andalucia

Urbanizacion Aldea Blanca, Nueva Andalucia, Malaga 29660
Lägenhet Nueva Andalucia
Pris: € 399 000 - SÅLD!
Typ: For Sale
Fastighetstyp: Lägenhet
Sovrum: 2
Badrum: 2
Kvm: 135
EPC: In Progress
Övrigt: 3 Terrasser 3 poolområde kanonskick, 24 h bevakning, Parkering
Print Friendly, PDF & Email

Lägenhet Nueva Andalucia

Lägenhet Nueva Andalucia Till Salu

**SÅLD**

Lägenhet Nueva Andalucia i perfekt skick till salu. Denna lägenhet är upprustad med nytt kök, nya badrum i toppskick. 3 terrasser i olika väder sträck för sol på alla dagens ljusa timmar.

Ligger med kort gångavstånd till Centro Plaza där det finns restauranger, barer, gym, supermarket, bank med mera. Samt med gångavstånd till Puerto Banus. Bara tvärs över gatan finns det en tapas restaurang samt en supermarket så närheten finns till det mesta som kan önskas.

Lägenheten har 2 sovrum, 2 badrum och stort vardagsrum i vinkel som kan göras in till ett tredje sovrum med egen terrass.

Diskmaskin, tvättmaskin, A/C varmt och kallt samt larm finns. Mycket välskött område med 23 bevakning och trädgårdar i världsklass och flera pooler att väljas från.

Ref.Nr: NE-599306

Pris: € 449.000  € 399.00!!  SÅLD!!

Information Nueva Andalucia & Puerto Banus:

Puerto Banus. Mellan Marbella och Estepona så finner vi Puerto Banus, kanske den mest exklusiva orten av dem alla med en otroligt fin marina där lyxbåtarna ligger på rad. Kanske är Puerto Banus mest känt för att vara partystället för de rika och berömda under sommarens hetaste månader. Här ligger de mest exklusiva butikerna på rad med lika tätt välbehag som lyxbilarna kommer körande. Men trots detta så finns ett lugn under resten av året, trevliga människor och faktiskt väldigt behagliga vardagspriser för en ort av denna karaktär.  Under de klara dagarna ser man klipporna vid Gibraltar och man kan även skåda Afrikas kust.

En av många lyxbilar i Puerto Banus

Nueva Andalucia. Ovanför Puerto Banus sträcker sig Nueva Andalucia upp mot bergen, vackra bebyggelser som med sin höjd bidrar till underbara utsikter. Här finner den golfintresserade verkligen sitt lystmäte genom de otroligt många golfbanorna, Las Brisas, Los Naranjos, Aloha Golf and La Dama de Noche är några av de otroligt fina banorna. Här finns även internationella skolor, affärer för inredning, golf, antikviteter, tjurfäktningsarena och ett kasino. Här finns många objekt som verkligen har behållit den andalusiska charmen, vita byggnationer med vackra detaljer. En naturlig samlingspunkt blir Centro Plaza där det finns massvis med restauranger, små cafèr, gym, dansstudios, supermarket, frisörer ja till och med svenskt blandgodis. Härlig atmosfär framåt kvällen när solen gått ner och människor gått ut för att äta den traditionella sena middagen, denna sociala faktor är en del av Spaniens charm.

www.nordicestates.com

Spara

Spara

Karta och Vägbeskrivning

Följ Oss

Kontakta oss

contact_us

Väder Marbella

juni 20, 2018, 15:01
Mostly sunny
Mostly sunny
24°C
real feel: 26°C
humidity: 59%
wind speed: 4 m/s W
sunrise: 07:01
sunset: 21:41