Lägenhet Puerto Banus

Urbanizacion el Rodeo, Puerto Banus, Malaga 29660
Lägenhet Puerto Banus
Pris: € 2 375 000
Typ: For Sale
Fastighetstyp: Lägenhet
Sovrum: 2
Badrum: 3
Övrigt: Terrass. 59 kvm Lyx Havsutsikt
Print Friendly, PDF & Email

Lägenhet Puerto Banus

Lägenhet Puerto Banus i Marbella till salu

Direkt på stranden vid det 5-stjäniga hotellet Gvadalpin ligger denna lyxiga lägenhet i Puerto Banus som aldrig varit bebodd, allt interiört är oerhört påkostat och helt nytt. Utsikten genom de panoramaliknande fönstren slår det mesta, framför dig sprider medelhavet ut sig, åt höger ser man Gibraltars berömda klippor och om dagen är klar så ser man Afrika rakt fram.

Lägenheten har 2 generösa sovrum ensuit plus en extra gästtoalett. Möblerad med kvalitetsmöbler som ingår, vitvaror och övrig inredning av allra högsta kvalitet. Detta komplex med sin placering direkt på stranden och sitt begränsade urval av lägenheter gör att det får ses som en väldigt bra investering för den med höga krav.

Lägenheten ligger i en liten urbanisation, endast 10 lägenheter där vi fått äran att sälja 8 av dem då de tillhör samma ägare. Vill du ha det bästa läget vid stranden, absolut toppkvalitet på ditt boende, då kan detta vara lägenheten för dig.

Information Puerto Banus:

Puerto Banus. Mellan Marbella och Estepona så finner vi Puerto Banus, kanske den mest exklusiva orten av dem alla med en otroligt fin marina där lyxbåtarna ligger på rad. Kanske är Puerto Banus mest känt för att vara partystället för de rika och berömda under sommarens hetaste månader. Här ligger de mest exklusiva butikerna på rad med lika tätt välbehag som lyxbilarna kommer körande. Men trots detta så finns ett lugn under resten av året, trevliga människor och faktiskt väldigt behagliga vardagspriser för en ort av denna karaktär.  Under de klara dagarna ser man klipporna vid Gibraltar och man man kan även skåda Afrikas kust.

www.nordicestates.com

 

Karta och Vägbeskrivning

Följ Oss

Kontakta oss

contact_us

Väder Marbella

augusti 19, 2018, 08:27
Partly sunny
Partly sunny
21°C
real feel: 23°C
humidity: 84%
wind speed: 0 m/s ENE
sunrise: 07:41
sunset: 21:06