Kontakta oss

Kontakta oss – Nordic Estates

Våra kunder ska känna sig trygga när de väljer att kontakta oss – Nordic Estates.

Har du frågor angående köp, försäljning, uthyrning eller generella frågor om orter längs Solkusten eller vill boka in tid för visning med oss här på Solkusten så kontakta oss så hjälper vi er.

Har du speciella önskemål för ditt framtida boende i Spanien och på Solkusten så kontakta oss och berätta så ska vi göra vårt yttersta för att finna det just ni vill ha. Finns ingen anledning att boka upp er med många olika mäklare då vi har tillgång till den nationella databasen av fastigheter och kan visa er precis allt som finns till salu.

Så ska ni köpa hus i Marbella, köpa lägenhet i Estepona eller helt inte är på det klara vart ni vill bo än så kontakta oss så ska vi vägleda er, naturligtvis är detta helt kostnadsfritt för er.

Det finns många objekt som finns på marknaden som inte finns på vår hemsida men har vi er önskemål om vad ni söker så kommer vi finna den rätta fastigheten för just er och era behov.

Går ni köptankar och planerar en resa ner till oss på Solkusten så skicka gärna oss era uppgifter, telefonnummer, e-post adress så kontaktar vi er allt som oftast inom 24 timmar. Vi kan då även direkt ger er kontakter till den juridiska hjälp som behövs på plats.

Vi har självklart även de kontakter ni behöver när det gäller advokater och banker, vi ordnar så ni får får prata med representant för ert språk så ni känner er trygga i er nya investering.
Många drömmer om att bo i solen, låt det inte stanna vid en dröm för er utan låt oss uppfylla den till er med det perfekta boendet.

 

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande

 

Nordic Estates är din Fastighetsmäklare på Solkusten, Spanien.

info@nordicestates.com

________________________________

Mvh Nordic Estates Din Mäklare på Solkusten i Spanien

Kontakta oss

Så kontakta oss nu för ditt nya drömboende i solen.

Hem/Tillbaka till startsidan

 

För att se hemsidan på Engelska:  www.nordicestates.com

 

Spara

Följ Oss

Kontakta oss

contact_us

Väder Marbella

juli 22, 2018, 16:13
Sunny
Sunny
27°C
real feel: 30°C
humidity: 65%
wind speed: 3 m/s SW
sunrise: 07:18
sunset: 21:34