Estepona Strandsida

Casares - Estepona, Estepona, Malaga
Estepona Strandsida
Pris: € 203.000
Typ: For Sale
Fastighetstyp: Lägenheter
Sovrum: 1-3
Badrum: 1-3
Övrigt: Nybyggt, Pool, Barnpool, Uppvärmd pool, Paddel tennis, Direkt på stranden, Havsutsikt
Print Friendly, PDF & Email

Estepona Strandsida

Nybyggda lägenheter Estepona strandsida säljes

Ett imponerande och exklusivt projekt på Estepona strandsida som omfattar 257  lyxiga lägenheter direkt vid strandkanten i en av de mest eftertraktade områdena på Solkusten.

1 , 2 och 3-rumslägenheter. Ett urval av takvåningar och lägenheter med privata pooler på taken. Exceptionellt värde för verkligt makalöst bra priser. Lägenheter som början från 199.000 € med fullt utrustade kök, parkering i garage och förråd som ingår. Möjlighet att få upp till 100 % finansiering för spanska residenter och upp till 80 % finansiering för icke bosatta köpare.

Denna komplex direkt vid stranden är utan tvekan unikt på Costa del Sol/Solkusten. Dess 257 lägenheter ligger på en påkostad avskild miljö där de gröna områdena fortsätter ända ner till strandenkanten. Den tropiska trädgården tillsammans med stranden skapar ett magnifikt landskap där poolen tonar ut mot havet.

Sällan hittar du ett nybyggt projekt mellan den internationellt kända Puerto Banús i Marbella och Estepona – Detta är vad som kallas New Golden Mile.

Dessa lägenheter ligger på första strand parkett och omgiven av lyxiga resorts. Det erbjuds många golfbanor i direkt närhet och alla tjänster som området erbjuder gör det här projektet en magnifik och oslagbar investeringsmöjlighet.

De läckra tropiska trädgårdarna gränsar till stranden och via strandpromenaden når man Estepona inom några minuter till fots.

Tillgången till den privilegierade urbaniseringen styrs hela tiden av en säkerhetsvakt. Man rör sig enkelt genom den belysta trädgården där man finner en stor pool / barnpool tillsammans med fritidsområden där du även kan hitta en uppvärmd pool för vinterhalvåret, täckta banor för paddel tennis med glasväggar och inomhus utrymme för sociala aktiviteter gör lägenheterna till en idealisk lösning för permanentbostad samt för de som vill ha det som en andra bostad i ett unikt landskap.

Exceptionell kvalitet i kök, badrum, detaljrikedom både interiört och exteriört, garderob samt extrafunktioner som luftkonditionering, golvvärme i hela lägenheten, intelligent system för ljud och ljus, automatiska jalusier, förinstallerade larmsystem och mycket mer.

Pris från 206,000 €

Sovrum: 1-3

Ref Nr : R2152069 – Estepona Strandsida säljes

För mer information om dessa fastigheter, vänligen kontakta:

Daniel Lundström Ansvarig Mäklare

Tel: +34 693 453 518

E – post: info@nordicestates.com

 

www.nordicestates.com

Nybyggda lägenheter – lägenhet Estepona – Mäklare Spanien – Mäklare Marbella – Hus Spanien – Nordic Estates Mäklare – Estepona Strandsida säljes

 

Karta och Vägbeskrivning

Följ Oss

Kontakta oss

contact_us

Väder Marbella

augusti 19, 2018, 08:28
Partly sunny
Partly sunny
21°C
real feel: 23°C
humidity: 84%
wind speed: 0 m/s ENE
sunrise: 07:41
sunset: 21:06