Bli vår partner

Bli vår partner i fastighetsaffärer

Bli vår partner

Har du en marknadsförare eller säljare inom dig, kanske sitter du på en mäklarbyrå i Sverige och önskar ett samarbete där du kan erbjuda dina kunder ett boende i solen, tveka inte utan kontakta oss idag!

 Då är det kanske dig vi söker för ett samarbete och för att bli vår partner i fastighetsaffärer. Har du en välbesökt hemsida? Har du en blogg eller kanske ett stort nätverk eller etablerad firma?

Kanske har du en mäklarfirma idag och vill marknadsföra våra Spanska fastigheter genom din firma eller firmor?

Vi söker dig som kan nå ut till många människor med vårt budskap och dessutom erbjuder vi bra kontrakt om ersättning på detta.

Vad är det då som ska säljas och hur ska det gå till?

Vi är ett mäklarföretag i södra Spanien, närmare bestämt längs Solkusten vilket i stora drag sträcker sig från Malaga i öst till några mil väster om Marbella ut mot Estepona.

Vi vill att du som enskild marknadsförare genom kontakter, länkar, annonser med mera får kunder till att kontakta oss, antingen genom vår hemsida www.nordicestates.se eller direkt via e-post till info@nordicestates.com.

Innan du gör detta så ska du kontakta oss och berätta lite om hur du hade tänkt gå till väga för att locka kunder. Vid kontakt så kommer vi även berätta lite mer hur ett sådant sammarbete kommer se ut.

Vill gärna presentera våra nya partner www.nordiceducations.se som arrangerar beauty educations nere i Marbella och vi ser fram emot ett långt och produktivt samarbete.

Följ dem gärna på Instagram: nordiceducations.se

SE NEDAN FÖR MER INFORMATION OCH VÄGAR ATT KONTAKTA OSS OCH FÖLJA NORDIC ESTATES:

NORDIC ESTATES SOCIALA FORUM:

FACEBOOK

TWITTER

GOOGLE+

 

 

 

 

Spara

Följ Oss

Kontakta oss

contact_us

Väder Marbella

september 23, 2018, 22:40
Clear
Clear
25°C
real feel: 23°C
humidity: 59%
wind speed: 3 m/s ENE
sunrise: 08:08
sunset: 20:15